+ 387 35 360 560 I drinaplast@bih.net.ba

O nama

Slika
D.O.O.”Drina Plast” je firma koja uspješno i na zadovoljstvo svojih klijenata djeluje od 2000. godine. Odlikuje se poštivanjem dogovorenih rokova te krajnje pedantnom i kvalitetnom izradom i ugradnjom, u što su se uvjerili naši brojni zadovoljni kupci.


Početak rada firme obilježava partnerstvo sa dobavljačem profila Trocal HT-Troplast, generalnim zastupnikom Trocal Gmbh iz Njemačke, čime je omogućena trenutna proizvodnja visokokvalitetne PVC stolarije.

Danas, osim PVC stolarije firma nudi izradu i ugradnju termoizolacionog stakla, aluminijske bravarije, sve tipove roletni, PVC i aluminijske prozorske klupice, ograde, sobna vrata, garažna vrata njemačkog proizvođača “Hoermann” .

Firma trenutno zapošljava 36 radnika.

Kvalitetnom izradom, poštivanjem dogovorenih rokova isporuke i spremnošću da uvijek udovoljimo zahtjevima naših kupaca, osvojili smo tržište širom Bosne i Hercegovine.

2005. godine DRINA PLAST je započela ekspanziju i na inostrano tržište, poslovnom saradnjom sa više firmi u Austriji, a u 2006. ostvarena je saradnja i sa firmama iz Njemačke i Holandije.

U početku poslovanja proizvodnja se odvijala u iznajmljenom prostoru u Tuzli , a kako je rastao obujam posla, potreba za većim i adekvatnijim prostorom postajala je sve izraženija.

Izgradnja novog proizvodnog pogona

Godine 2004. u mjestu Glumina , kod Zvornika , D.O.O. «Drina Plast» je započela izgradnju nove savremene hale za proizvodnju PVC stolarije i ALU bravarije. Početak gradnje i polaganje kamena temeljca obilježeni su kao jedan od najvažnijih privrednih događaja u Republici Srpskoj u to vrijeme.

Puštanju u rad novog proizvodnog pogona D.O.O.»Drina Plast» 08.12.2005., prisustvovalo je više od 250 zvanica, među kojima i veliki broj zvanica iz privrednog i političkog života BiH.


Planovi za budućnost

U budućnosti imamo za cilj modernizaciju proizvodnje i daljnje širenje tržišta, zadržavajući visoku razinu kvalitete i unapređivanjem odnosa sa klijentima i poslovnim partnerima.


Ako se odlučite za nas,mi ćemo s Vama detaljno razraditi Vaše ideje u pogledu oblikovanja i funkcionalnosti prozora i vrata, te izraditi ponudu na osnovu Vaših mjera. Nakon usvajanja ponude izlazimo na gradilište, kako bi napravili tačnu izmjeru za izradu. Tehnička služba radi razradu tehničke dokumentacije, te iskusne ekipe naših majstora preuzimaju nalog za izradu i montažu.

Veliko nam je zadovoljstvo biti Vam na usluzi, a za sve upite i objašnjenja rado stojimo na raspolaganju, te se nadamo uspješnoj poslovnoj saradnji.


ISO Certifikati

Upitnik za naše kupce

Molimo vas da u cilju unapređenja naše saradnje i podizanja nivoa kvaliteta naših proizvoda i usluga preuzmete i ispunite sljedeći obrazac:

Hvala!
0 0